Historian började någongång på 80-talet när Donna Gina öppnades som La Perla på Västergatan. Vid detta skede Slog portarna upp Irek för den legendarisk Donna Gina på Regementsgatan i Ystad. Irek som jobbade som kock och pizzabagre på Restaurang Donna Gina, valde att öppna restaurang längre upp i landet. Efter många år återvände Irek till Sjöbo och jobbade på familjekrogen SPOT i Malmö. Där fick han smak för vedugnbakad pizza.
2015 valde vi då att återliva ärofyllda namnet efter våran Mamma, Mormor och svär mor Gina som gick bort 2014. Vi valde att göra något unikt som inte många hade då på den tiden. Vedugnsbakad pizza en konst som är svår att bemästra men smakupplevelsen är en av den bästa. Irek har en känsla för mat och smaker och älskar ge kunder det bästa. Därför har han med nogrant tillsammans med leverantör valt ut de bäösta produkterna för Sjöbo och dess invånare.
Vårt recept
LESS IS MORE! Det är vårat grund koncept. Alla våra såser är hemmagjorda och görs med gamla traditionella familje recpet!
Copyright © Alla rättigheter förbehållna